Societatea Vegetarienilor din Romania

Salut tuturor, sunt Vasi!

aici putem scrie fiecare cate o mica "prezentare" despre noi... orice vrem sa facem cunoscut celorlalti membri ai forumului!

Salut tuturor, sunt Vasi!

Mesajde Greieras » 30.07.2010, 00:15

Vă salut pe toți cu un Servus de aici din Brașov, eu sunt Vasile, mi se spune Greierașul după poreclă (am și de asta ;) ) am 28 de ani și sunt vegetarian convins...nimic nu mă mai poate da înapoi! Ba chiar peste 95% din ce bag în gură încerc să fie crud și bio...rar, și când nu pot refuza de tot pe cineva gust o prăjiturică sau alte minunății care nu-mi fac deloc plăcere...da...n-am ce face, nu mă pot certa cu toți... :D
Eu sunt Distribuitor Independent Herbalife, ajut oamenii să se hrănească mai sănătos, să aive o dietă și un stil de viață echilibrat, și să fie mai sănătoși și mai frumoși.De aici și convingerea de a fi vegetarian, asta după ce am slăbit cu ajutorul produselor Herbalife 21 kg (de la 94 la 73), și acum am greutatea normală, iar sănătatea din nou 100%. Acum, după multe articole și cărți citite, și filme vizionate, am înțeles ce înseamnă cu adevărat viață echilibrată, din ce e compus corpul uman și de ce ar avea nevoie el să fie OK. Bineînțeles, asta am învățat cel mai mult de la medicii companiei (medici de premiul Nobel, cei mai renumiți din lume în nutriție) la cursurile internaționale pe care le-am făcut. Mai multe o să găsiți pe site-ul meu www.sanatate-hlf.ro
Iar pe lângă această activitate mai am o formație, cânt la nunți și petreceri, despre asta puteți afla de pe site-ul www.folclorik.ro
Cu tot respectul și toată bucuria în suflet, mă bucur să putem fi prieteni prin intermediul acestui site, vom avea multe de împărtășit! :-* :ymhug:
Greieras

Re: Salut tuturor, sunt Vasi!

Mesajde Tibi » 04.08.2010, 21:42

Salut Vasi, si bine ai venit !
Tibi

Înapoi la Sa ne prezentam :)