Nu suntem multi vegetarieni, in Romania. Dar sa mai fim si cupluri, astea sunt deja raritati...
Dam o sansa?
Titus

Titus scrie:Nu tine. Am trecut prin asta. A devenit vegetariana dupa ce ne-am indragostit, dar dupa despartire a renuntat la vegetarianism, ca sa "uite tot ce ii amintea de mine"....
Titus
Sunt constienta ca nu am nici o sansa sa imi gasesc un partener la fel ca mine in Romania. De altfel nici nu am aceasta pretentie. Problema e ca nu as mai putea gati produse provenite de la animale chinuite. Si iar sunt constienta de sansele infime de a intalni barbatul care sa accepte sa isi gateasca singur produsele de origine animala, in caz ca vrea sa manance asa ceva.

Momentan, eu nu am decat rasnita de cafea pe care o folosesc la macinarea semintelor pe care le transorm in sosuri delicioase. 

artemis scrie:Sincer, chiar nu cred ca poti locui sub acelasi acoperis cu un sot/sotie care mananca in continuare bucati de cadavre.......Mie una imi vine sa vomit si cand simt un miros mai pregnant de carne cruda dar s-o mai vad si-n bucatarie ?! In plus e vorba de principii - majoritatea am ales sa renuntam la produse animaliere din respect si empatie pentru animale asa ca nu vad cum am putea sa avem o "jumatate" aflata inca in starea de "inconstienta" in care considera ca animalele sunt un "bun de consum" ?!
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator