Societatea Vegetarienilor din Romania

Matrimoniale pentru vegetarieni?

aici putem scrie fiecare cate o mica "prezentare" despre noi... orice vrem sa facem cunoscut celorlalti membri ai forumului!

Matrimoniale pentru vegetarieni?

Mesajde Titus » 04.06.2010, 00:33

Eu spun ca ar fi util... Chiar si eu imi doresc sa am norocul de a gasi jumatatea vegetariana :ymhug:

Nu suntem multi vegetarieni, in Romania. Dar sa mai fim si cupluri, astea sunt deja raritati...

Dam o sansa?

Titus
Titus

Re: Matrimoniale pentru vegetarieni?

Mesajde Tudor » 16.06.2010, 16:10

Mai frumos e ca cel/cea de care te îndrăgosteşti să devină vegetarian...

Instant vegetarian, just add Earthlings. © :D
Tudor

Mesajde Titus » 16.06.2010, 16:19

Nu tine. Am trecut prin asta. A devenit vegetariana dupa ce ne-am indragostit, dar dupa despartire a renuntat la vegetarianism, ca sa "uite tot ce ii amintea de mine"....

Titus
Titus

Mesajde Tudor » 22.06.2010, 22:24

Titus scrie:Nu tine. Am trecut prin asta. A devenit vegetariana dupa ce ne-am indragostit, dar dupa despartire a renuntat la vegetarianism, ca sa "uite tot ce ii amintea de mine"....

Titus

Îmi pare rău să aud asta... Înseamnă că nu era ceva ce simţea ea, ci ceva ce făcea pentru tine.
Tudor

Mesajde crira » 23.06.2010, 15:25

De mine ce sa mai zic?! Eu sunt vegan strict si cam de 1 luna si raw... :) Sunt constienta ca nu am nici o sansa sa imi gasesc un partener la fel ca mine in Romania. De altfel nici nu am aceasta pretentie. Problema e ca nu as mai putea gati produse provenite de la animale chinuite. Si iar sunt constienta de sansele infime de a intalni barbatul care sa accepte sa isi gateasca singur produsele de origine animala, in caz ca vrea sa manance asa ceva. :D

Nu prea cred ca va depune cineva efortul de a construi un site de matrimoniale romanesc pentru vegetarieni din cauza ca ar avea un numar prea mic de membri. Cred ca ar incaprea toti la o masa rotunda mai mare...
crira

Mesajde Titus » 23.06.2010, 17:14

Evident, ai dreptate.

"Raw" e chiar extrem de rar, nu numai la noi, ci si cam peste tot. Cum reusesti? Sunt vegetarian de 14 ani, n-am reusit niciodata sa trec la raw, desi am incercat.

Poate ar trebui sa te apropii intai de un vegetarian. Te-ar intelege mai bine decat un "de toate pentru toti" :)

Titus
Titus

Mesajde crira » 23.06.2010, 18:13

Pai, pana acum am reusit destul de usor, cu foarte mici scapari. Mie imi plac oricum salatele de orice fel si semintele/nucile. Imi placeau si inainte. In plus am descoperit cateva site-uri cu retete raw si mi se par foarte interesante. Chiar imi place sa experimentez tot felul de retete raw, mi se par creative si foarte gustoase. Se pot face tot felul de sosuri, prajituri, supe si mancaruri. Chiar si paine sau biscuiti. Problema e ca e nevoie de cateva instrumente de bucatarie care sunt destul de scumpe (robot de bucatarie cu blender de putere mare, storcator prin presare, dehidrator pentru painici, clatite si pt. tot felul de legume si fructe uscate si mai sunt si altele)... :D Momentan, eu nu am decat rasnita de cafea pe care o folosesc la macinarea semintelor pe care le transorm in sosuri delicioase.

Cu siguranta un vegetarian m-ar intelege. Dar si vegetarienii sunt raritati pe la noi. 8-|
crira

Mesajde Greieras » 29.07.2010, 23:49

Nu știu cât de rarități sunt acum vegetarienii, însă eu cunosc foarte mulți. Prolema e că nu sunt pe internet să se prezinte. Eu din întâmplare am dat de acest site și sunt foarte bucuros, chiar dacă deocamdată sunt puțini membri, cu siguranță numărul lor o să crească foooarte mult! ;)
Legat de matrimoniale...ideea nu e rea...dar...acum să mă însor cu o tipă de la 300 km distanță doar pentru că e vegetariană...nu știu dacă e ok. Cel mai bine e ca cel de lângă tine, chiar dacă nu împărtășește aceleași idei, să fie de acord cu ce faci tu. Mai devreme sau mai târziu o să se convingă cum e mai bine... :D
Greieras

Mesajde artemis » 16.12.2010, 19:42

Sincer, chiar nu cred ca poti locui sub acelasi acoperis cu un sot/sotie care mananca in continuare bucati de cadavre.......Mie una imi vine sa vomit si cand simt un miros mai pregnant de carne cruda dar s-o mai vad si-n bucatarie ?! In plus e vorba de principii - majoritatea am ales sa renuntam la produse animaliere din respect si empatie pentru animale asa ca nu vad cum am putea sa avem o "jumatate" aflata inca in starea de "inconstienta" in care considera ca animalele sunt un "bun de consum" ?!
artemis

Mesajde Sierra » 22.12.2010, 10:55

artemis scrie:Sincer, chiar nu cred ca poti locui sub acelasi acoperis cu un sot/sotie care mananca in continuare bucati de cadavre.......Mie una imi vine sa vomit si cand simt un miros mai pregnant de carne cruda dar s-o mai vad si-n bucatarie ?! In plus e vorba de principii - majoritatea am ales sa renuntam la produse animaliere din respect si empatie pentru animale asa ca nu vad cum am putea sa avem o "jumatate" aflata inca in starea de "inconstienta" in care considera ca animalele sunt un "bun de consum" ?!

Asa este.
Sierra

Următorul

Înapoi la Sa ne prezentam :)