Societatea Vegetarienilor din Romania

eu sunt nicoleta

aici putem scrie fiecare cate o mica "prezentare" despre noi... orice vrem sa facem cunoscut celorlalti membri ai forumului!

eu sunt nicoleta

Mesajde nicole13 » 25.04.2011, 13:10

Ce bine imi pare ca v-am gasit.
Am renuntat la carne, acesta este drumul nostru al Dacilor. Citeam undeva ca vechii daci se hraneau numai cu vegetale , miere si lapte. Cine spune ca dacii erau violenti sau criminali o face din rautate sa ne denigreze.
Am un catelus Bosie, care mananca cu lingurita branzica de vaci, plescaie, stranuta, sughite, viseaza, sta infasat dupa ce ii fac baie.
Iubesc toate necuvantatoarele. Un om care uraste fapturile necuvantatoare este categoric bolnav si boala vine de la o fapta facuta impotriva Divinitatii(natura, animale, sinele propriu). Hrana cu carne influenteaza categoric karma individuala.
Am sa va dau un link extraordinar despre un suflet care nu mai este, care nu a facut dresaj pe animale, insa cu toate se joaca. De cate ori vad aceste filme plang.
Dati mai deoparte sa vada toata suflarea.
http://www.youtube.com/watch?v=nUeDIdCy ... re=related
sa va uitati la toate filmuletele.
nicole13

Re: eu sunt nicoleta

Mesajde radustefan » 08.05.2011, 11:00

Salut Nicoleta,

Felicitari ca ai renuntat sa mananci carne. Ai renuntat si la produsele lactate?
radustefan

Înapoi la Sa ne prezentam :)