Societatea Vegetarienilor din Romania

Matrimoniale pentru vegetarieni?

aici putem scrie fiecare cate o mica "prezentare" despre noi... orice vrem sa facem cunoscut celorlalti membri ai forumului!

Re: Matrimoniale pentru vegetarieni?

Mesajde Titus » 25.05.2011, 13:00

Persoanele carnivore se considera "manipulate" daca le expui perspectiva vegetariana...

PS: Reactualizez anuntul, single again ;)).

Titus
Titus

Mesajde Sierra » 25.05.2011, 13:50

Ouch

Titus scrie:Persoanele carnivore se considera "manipulate" daca le expui perspectiva vegetariana...

PS: Reactualizez anuntul, single again ;)).

Titus
Sierra

Mesajde econinja » 26.05.2011, 19:05

Foarte buna ideie defapt..un caz de forta majora.Este in site dedicat pentru asta ,dar..nu e promovat destul.
econinja

si eu caut un vegetarian si iubitor de animalute

Mesajde angel » 24.06.2011, 19:52

sunt sigura ca de cand s-a scris pe aici s-au mai inmultit vegetarienii si cred ca sunt si ceva cupluri formate de acest gen.si eu imi doresc sa cunosc pe cineva vegetarian si iubitor de animalute si cu principii morale,pe scurt o persoana cu adevarat constienta.
m-as bucura sa devina mai activ acest site si chiar as vrea sa cunosc un vegetarian.eu sunt o vegetariana in varsta de 29 ani din constanta si iubesc f mult animalutele si respect orice fel de viata.consider ca toate sufletele au dreptul la o viata decenta , usoara si care sa aiba parte de dragoste sincera,curata si adevarata. :-* :) :x :-*
angel

Mesajde EmaDidi » 07.10.2011, 09:48

nu stiam pe unde sa scriu chestia asta dar...imi place situl asta :) . ma bucur ca l-am gasit. sunt vegetariana de vreo 4 ani. si ma bucur ca am gasit mai multi acum. :D
EmaDidi

Mesajde dharma » 24.11.2011, 12:18

buna.
si eu am devenit veghi dupa ce l am cunoscut pe partenerul meu, dar a devenit un stil de viata si pentru mine. nu as mai renunta, chiar de n ar mai fi el. avem si un copilas, pe care il crestem la fel.
si de ar fi sa am alt partener, nici nu mi as pune problema sa fie omnivor, sau daca ar fi, sa inteleaga stilul meu de viata si sa renunte la uciderea si chinuirea animalutelor.

oricum, eu nu am impresia ca sunt putini vegetarieni in romania, doar ca fiind priviti cu ochi mirati, probabil stau in banca lor. asta e pacat. ar trebui sa ne organizam in grupuri, sa ne intalnim, sa petrecem timp impreuna, sa vorbim, sa ne simtim bine.
eu, de exemplu, am, cred, zero prieteni, pentru ca in afara de veghi, incerc sa fiu si eco si imi place sa umblu prin natura (nu prin cubluri), sa fac sport etc si atunci e si mai greu sa mi gasesc prieteni.
de aceea, as face nu doar un subiect de matrimoniale, ci si unul de prieteni.

cu drag
a
dharma

Mesajde EmaDidi » 25.11.2011, 12:25

Da, te inteleg perfect! Si mi se pare ca se organizeaza intalniri cu vegetarieni dar sunt in bucuresti, si daca nu esti din bucuresti, nu ai ce sa faci. :)

dharma scrie:buna.
si eu am devenit veghi dupa ce l am cunoscut pe partenerul meu, dar a devenit un stil de viata si pentru mine. nu as mai renunta, chiar de n ar mai fi el. avem si un copilas, pe care il crestem la fel.
si de ar fi sa am alt partener, nici nu mi as pune problema sa fie omnivor, sau daca ar fi, sa inteleaga stilul meu de viata si sa renunte la uciderea si chinuirea animalutelor.

oricum, eu nu am impresia ca sunt putini vegetarieni in romania, doar ca fiind priviti cu ochi mirati, probabil stau in banca lor. asta e pacat. ar trebui sa ne organizam in grupuri, sa ne intalnim, sa petrecem timp impreuna, sa vorbim, sa ne simtim bine.
eu, de exemplu, am, cred, zero prieteni, pentru ca in afara de veghi, incerc sa fiu si eco si imi place sa umblu prin natura (nu prin cubluri), sa fac sport etc si atunci e si mai greu sa mi gasesc prieteni.
de aceea, as face nu doar un subiect de matrimoniale, ci si unul de prieteni.

cu drag
a
EmaDidi

Mesajde artemis » 08.12.2011, 19:36

Da, se organizeaza intalniri in Buc. la care vin 3-4 pers........deci iti dai seama - sunt din Buc asa ca stiu ; cat priveste sansa sa gasesti un partener vegetarian sunt aproape de 0 :)))))
Am obs ca exista muuult mai multi vegetarieni in Constanta asa ca nu stiu cum de n-ai dat peste nici unul
artemis

Mesajde EmaDidi » 09.12.2011, 16:19

Buni si aia 3-4, decat deloc. :)
EmaDidi

Mesajde eurydice » 24.12.2011, 03:19

wow.. mai putine mesaje decat ma asteptam .. dar na.. legat de vegetarieni in constanta, eu nu stiu pe nimeni , adica poate de cand am plecat eu s-au mai inmultit dar , n-am cunoscut pe nimeni sa fie vegetarian pe bune, am mai vazut gagici care mananca salate si etc , dar na aia cred ca e altceva, in schimb in bucuresti .. doar colege care au impresia ca e cool sa fii vegan .. cat despre cupluri , nu o sa gatesc carne , nu am facut asta pana acum si nici nu o sa o fac, dar incerc sa-mi gasesc parteneri care nu ma judeca pentru convingerile mele , plus de asta nu o sa oblig pe nimeni vreodata sa faca ceva ca mine , consider ca e o chestie de respect.
eurydice

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Sa ne prezentam :)