PS: Reactualizez anuntul, single again
.Titus
.Titus scrie:Persoanele carnivore se considera "manipulate" daca le expui perspectiva vegetariana...
PS: Reactualizez anuntul, single again.
Titus

. ma bucur ca l-am gasit. sunt vegetariana de vreo 4 ani. si ma bucur ca am gasit mai multi acum. 
dharma scrie:buna.
si eu am devenit veghi dupa ce l am cunoscut pe partenerul meu, dar a devenit un stil de viata si pentru mine. nu as mai renunta, chiar de n ar mai fi el. avem si un copilas, pe care il crestem la fel.
si de ar fi sa am alt partener, nici nu mi as pune problema sa fie omnivor, sau daca ar fi, sa inteleaga stilul meu de viata si sa renunte la uciderea si chinuirea animalutelor.
oricum, eu nu am impresia ca sunt putini vegetarieni in romania, doar ca fiind priviti cu ochi mirati, probabil stau in banca lor. asta e pacat. ar trebui sa ne organizam in grupuri, sa ne intalnim, sa petrecem timp impreuna, sa vorbim, sa ne simtim bine.
eu, de exemplu, am, cred, zero prieteni, pentru ca in afara de veghi, incerc sa fiu si eco si imi place sa umblu prin natura (nu prin cubluri), sa fac sport etc si atunci e si mai greu sa mi gasesc prieteni.
de aceea, as face nu doar un subiect de matrimoniale, ci si unul de prieteni.
cu drag
a
)))
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator