Prima saptamana e horror.
Evident NU pentru ca ti-e dor de carne (citeste cartea si iti dispare dorinta de proteina animala instantaneu) ci pentru ca absolut tot ce ai in frigider e nevegetarian! De la pateuri, salamuri, mancaruri, sarmale (e si Craciun, la naiba!)... tot! Painea si margarina? Pai slabesti urgent, am dat 2kg jos intr-o saptamana.
Apoi vine perioada "mers la impinge tava" unde iti iei tu orez/fasole/ciuperci/etc, ca doar nici nu vrei sa-ti stresezi familia!
Acum insa intru pe fagasul corect, dar am norocul ca sunt un om de afaceri care isi permite asta dpdv al timpului, adica: cu copii plecati la tara dupa Craciun, i-am spus sotiei ca gatesc eu!
Prima mea mancare e asa: supa de linte felul 1, felul doi praz cu soia marunta si cu mazare verde, totul legat cu un sos thai de la onkle bens si servit pe un pat de paste barilla integrale, asezonate cu o portie mare de salata verde cu dresing de lamaie si marar. Va fi de-li-cios, si asa o convertesc si pe sotie

))
Noroc ca-mi place sa gatesc si am in spate si traditia mamei mele care e nemtoaica din germania, unde carnea e asa.... un fel de pretext pentru megagarnituri si salate. Si asa am crescut.