sunt alexandra
si ma bucur foarte mult ca exista SVR , acum l-am descoperit, si chiar nu ma asteptam sa existe asa ceva in romania, cu toate ca , din cate vad nu e foarte activ ,dar m-ar bucura foarte mult daca as avea cu cine sa vorbesc despre toata nebunia asta vegetala
.am 22 de ani, si carne nu mananc deeeee mult, eram mica cred, aveam vreo 2-3 ani (nu mancam nici lapte sau oua) nu stiu sigur ce s-a intamplat, dar stiu ca mama mereu a avut probleme cu alimentatia mea, si mi-am luat multe palme pentru asta , plus medicamente. nu zic ca stiam de pe atunci ce se intampla cu animalele sau mai stiu eu ce, pur si simplu nu-mi placea .. ( ca sa nu zic ca nu o suport, si nici macar mirosul ) evident ca intre timp am mai mancat carne , sanatate etc. dar, cand am reusit sa ma mut singura acum vreo 4 ani cred, am inceput sa elimin de tot , tot ce nu era natural, bineinteles ca am ajuns sa mananc mai nimic.. apoi alte tratamente, si gataaaa am reusit sa aduc la un echilibru sa zic asa .. acum in alimentatie includ lactate, si oua (pe care intentionez sa le elimin treptat, dar caut sa inlocuiesc cat mai bine cu ceva natural si veg, si o data la nu stiu cat timp peste, sa ii explic mamei ca imi iau aportul de proteine dintr-o mortaciune totusi , dar cum ziceam le elimin treptat) ... si dupa tot bla bla-ul asta .. problema mea care e ( ma machiez oricum, si am haine de piele pentru ca nu suport imitatiile ieftine) eu sunt vegetariana pentru alimentatie in principiu, nu pot explica energia pe care o am , si cat de bine ma simt eu in pielea mea, si zi de zi, fara carne , chiar pot spune ca ma simt bine, simt altfel mirosurile, gusturile , orice .. cand manancam carne, eram molesita, nu aveam energie , probleme cu digestia etc .
eu cred ca asa am fost mereu, nu m-a convins nimeni de nimic, de-asta nici eu nu incerc, sa impun cuiva ce si cum sa manance ( pot doar sa-i explic de ce fac eu asta, si de ce cred ca e bine ).