Societatea Vegetarienilor din Romania

Salut!

aici putem scrie fiecare cate o mica "prezentare" despre noi... orice vrem sa facem cunoscut celorlalti membri ai forumului!

Salut!

Mesajde Carmen14 » 23.11.2011, 18:46

Bine v-am gasit!
M-am bucur ca exista deja in Romania o comunitate a vegetarienilor care isi propune sa promoveze stilul de viata vegetarian! Sunt vegetariana de aproape 20 de ani, locuiesc de cativa ani in Londra, vizitez Romania destul de des si sunt la curent cu ceea ce se intampla in tara. Ma supara faptul ca tocmai s-a votat legea care permite eutanasierea cainilor vagabonzi! Cred ca o populatie vegetariana ar fi mult mai sensibila in privinta tuturor animalelor, nu doar celor mancabile si ca, daca senatorii ar fi fost vegetarieni probabil s-ar fi gandit altfel!
Asa ca am hotarat ca daca pot cumva sprijini promovarea stilului de viata vegetarian in Romania, o voi face, chiar de aici, din Londra!
Numai bine!
Carmen14

Re: Salut!

Mesajde kitteehcat » 26.11.2011, 21:13

Salut! 20 de ani? Aceasta denota un caracter puternic si ma bucur ca iti urmezi ambitiile..! Cat priveste subiectul despre eutanasierea cainilor.. momentan nu cred ca putem spera la o lume mai buna, in circumstantele in care societatea e impregnata in rutina si atat de focusata asupra propriu-i ego. Avem totusi suficiente persoane care sa utilizeze alternative si sa-si distribuie atentia in alte arii. Astfel, nu suntem chiar singuri -

"Never be afraid to stand with the minority when the minority is right, for the minority which is right will one day be the majority."
-- William Jennings Bryan

:ymhug:

kitteehcat

Înapoi la Sa ne prezentam :)