Societatea Vegetarienilor din Romania

salut ^^

aici putem scrie fiecare cate o mica "prezentare" despre noi... orice vrem sa facem cunoscut celorlalti membri ai forumului!

salut ^^

Mesajde kitteehcat » 19.11.2011, 01:40

sunt Maria, din Oradea. am optsprezece ani. am cochetat cu mancarea vegetariana inca din copilarie, desi nu reusisem sa imi indeplinesc visul datorita unor circumstante familiale si sociale nefaste. orisicum, o apartenenta pentru produsele din carne nu am avut niciodata si acum am adoptat acest regim de viata din proprie initiativa si nesilita de nimeni, asa ca nu gasesc nimic dificil sau distructiv in acesta. o comunitate care promoveaza sanatatea la nivelu-i cel mai inalt e ceva de apreciat si ma bucur sa gasesc un numar semnificativ de persoane care isi manifesta interesul intr-acest domeniu. :ymhug:
kitteehcat

Re: salut ^^

Mesajde EmaDidi » 20.11.2011, 23:04

Felicitari!!! si bine ai venit. am gasit si eu site-ul asta acu ceva timp, dar nu e prea multa activite pe aici! in fine, eu te felicit, si eu sunt vegetariana de vreo 4 ani, si tine-o tot asa! :ymhug:
EmaDidi

Înapoi la Sa ne prezentam :)