Societatea Vegetarienilor din Romania

Urlete de agonie si crima..in 2010 in:PUBLIC!

Urlete de agonie si crima..in 2010 in:PUBLIC!

Mesajde econinja » 04.12.2010, 14:32

Asa cum zice si titlul suntem in anul 2010..Romania a aderat la Uniunea Europeana.Momentan sutem in :Cluj Napoca.Orasul despre care se spune ca:este oras european,capitala Ardealului..Ei si?..Toate astea se afla pe hartie.Si spun asta nu ca:europenii ar fi mai civilizati si nu ar comite fapte de cruzime..Dar totusi la ei este mai mult respect.
Cartierul Manastur din municipiul Cluj Napoca.Locuitorii blocului de pe str.Primaverii nr.6 bloc S 2 au fost treziti de urletele de agonie al unui porc taiat cu cutitul.Urletele erau insuportabile pentru ori ce fiinta miloasa.Crima sa petrecut in curtea interioara a blocului S 2.
Ce zice legea?In legea 9/2008 se specifica interzicerea torturarii animalelor.Este cerinta UE sa se taie porcul cu asomare.Dar:atat asomarea cat si taiatul cu cutitul se numeste:crima.Ucidere fara rost,atata timp cat omul are la indemana vegetale pentru a isi hrani trupul si nu in ultimul rand si cainele-am mai scris articol ca si cainii pot fi vegani.
Sa analizam putin gravitatea acestui fapt din alta perspectiva:aceste acte de barbarie erau comise in vremea comunismului.Eram copil atunci si asistam gura casa la scena oribila de taierea porcului.In public in locurile de joaca pentru copii,in parcari.Carnea era buna la gust pentru ca era:preparata cu vegetale.Acum de cand sunt vegan nu as mai putea manca asa ceva.Inconstientii care fac aceste crime nu pot vedea cat de nesanatoasa este carnea ,bucuria lor e sa respecte traditiile criminale si sa isi hranesca placerea de consum de cadavre.
Intrebarea mea:ce respect primesc veganii si vegetarieni,cum li se respecta viata lor daca sunt fortati sa asiste la asemenea crime?Stim , si eu stiu ce se intampla in macelarii.DAR DE CE SUNT EU FORTAT SA AUD ASA CEVA SI FARA VOIA MEA SA MA INTALNESC CU ASEMENEA SCENE..?DE CE SUNT FORTAT SA TRAIESC IN ASEMENEA ANTURAJ?

Inca o semnatura pe obrazul acestei tari:locuitorii din Romania popor barbar si inca un motiv ca copii din Italia cand se jignesc unul pe altul sa foloseasca denumire:"romanule.."Nici strainii nu sunt ingeri:nu suntem mai buni ca feroezii care inrosesc oceanul cu sangele balenelor ucise in fiecare an in numele traditiei.Nu suntem mai buni ca spaniolii care isi delecteaza poftele bolnave sadice in:coride.nu suntem mai buni ca englezii care organizeaza vanatoarea traditionala de vulpi.Si aici cu astea am scos in evidenta cruzimea ca traditie ca exhibitionism.Dar asa cum am spus:crima e crima fie asomare ,fie ascunsa in macelarii este la fel de grava,dar sa ne mandrim cu ea ca feroiezii,spaniolii si ceilalti mi se pare o fortare a celorlalte fiinte care sunt impotriva acestor crime:sa auda si sa vada asa ceva.
econinja

Re: Urlete de agonie si crima..in 2010 in:PUBLIC!

Mesajde Sierra » 05.12.2010, 10:20

Trebuia sa filmezi si sa chemi politia. Daca n-ai facut-o o sa ai parte de aceeasi priveliste si la anul.
Sierra

Re: Urlete de agonie si crima..in 2010 in:PUBLIC!

Mesajde econinja » 11.12.2010, 21:21

Nu se putea asta ca nu eu am fost martor la crima.
Insa i am lipit un afis pe garaj unde mi am spus opinia...
econinja

Înapoi la Drepturile animalelor