salut..
de curand am fost la medic sa mi fac analizele si am contastat ca am colesterol 238.
sunt lacoto-ovo-vegetarian de peste 16 ani si acum trec printr o criza de valori si anume:
stiu ca Omega 3 si 6 sunt o componenta importanta in reducerea concentratiei de colesterol in sange. si datorita faptului ca in mod obisnuit - adica in viata de fiecare zi - nu am, sau nu stiu o sursa bogata de "anti-colesterol" ma bate gandul din ce in ce mai tare sa includ PESTELE in alimentatie.
mie nu mi e pofta de peste. adica stau la masa cu oameni care mananca peste etc. si nu am nici o pofta in acest domeniu. ma ingrijoreaza starea sanatatii mele si momentan nu mi trece prin cap altceva.
de aceea va cer ajutorul...
deci daca stiti o sursa destul de IEFTINA ca pret, cu CONCENTRATIE MARE de "anticolesterol" pe care sa o pot PROCURA SI CONSUMA ZILNIC in cantitati DESTULE si care sa nu necesite o prelucrare consumatoare de timp v-as fi recunoscator.
va multumesc anticipat si sper ca ajutorul dat cuiva pentru a-l readuce la tendintele vegetariene sa fie indeajuns de motivant pentru un raspuns bine documentat.
toate bune

. Ai nevoie de rețete/idei?