Oricum e dificil sa comanzi incaltaminte de pe internet....hai....poate la ghete merge (chiar daca sunt mai largi e ok), dar ca femeie sa comand pantofi fara sa-i probez....exista sanse peste 70% sa fie prea mici/mari/incomozi....deci e aproape imposibil

Solutia ar fi sa se produca/macar sa se importe si la noi astfel de incaltaminte de calitate.
Recunosc ca si eu am O MARE PROBLEMA DE CONSTIINTA in legatura cu incaltamintea.....stiind ca port in picioare pielea unor animalutze moarte

De aproximativ un an sunt lacto-vegetariana, cu accent pe vegetariana (incerc sa renunt complet si la lactate). La hainele de piele am renunt, la manusi de piele la fel.....genti frumoase si de calitate din imitatie de piele sa zicem ca mai gasesti, cu greu, si la noi.......dar INCALTAMINTE e aproape imposibil....cele din imitatie sunt in general de proasta calitate. Sa gasesti cizme si ghete e f greu, eu sunt o mare fana Geox sau sa zic asa....eram....cel putin cizme de vreo 5-6 ani numai de la ei mi-am luat pentru ca intr-adevar "respira" piciorul si sunt de caliatete f buna....DAR toate sunt din piele.....
Anyway....o sa mai caut informatii, poate mai apar si la noi magazine cu asa ceva....