Societatea Vegetarienilor din Romania

cardul de reduceri

cardul de reduceri

Mesajde dodo87 » 18.03.2011, 15:23

cum imi pot face card de reduceri ? am vazut pe site ca a inceput o noua sesiune de inscrieri dar nu stiu cum sa ma inscriu, in aceea stire nu era nici un buton de inregistrare sau de aplicat pt acel card si nici pe site nu am gasit vreo modalitate de a ma inregistra :) va multumesc
dodo87

Re: cardul de reduceri

Mesajde artemis » 23.06.2011, 21:14

Cred ca te poti inscrie oricand trimitand un email.....dar.....nu-ti fa iluzii ref la reduceri; eu de exemplu am fost la Casa Satya si cand am aratat cardul mi s-a spus ca nu stiu de nici o reducere oferita membrilor svr.....am insistat si am mai intrebat si alt membru din personal care s-a uitat la mine de parca faceam misto de el si mi-a spus ca poate am inteles eu gresit in legatura cu respectivul card.......sooo...............
artemis

Mesajde ruxi » 27.06.2011, 14:57

salut. acum vad comentariul asta. foarte neplacut daca asa ti s-a intimplat la casa satya, artemis, ei ar trebui sa stie despre intelegerea cu svr-ul. ar fi trebuit sa ne contactezi sa ne-anunti. oricum noi o sa verificam si va tinem la curent. in principiu, toate reducerile anuntate ar trebui sa functioneze (mai putin cele la produsele inedit, care sint inca in negociere dpdv logistic).

dodo, daca intre timp nu te-ai inscris, nu exista un buton de inscriere, doar trebuie sa dai un mail cu numele, adresa si numarul de telefon la rezervari@svr.ro. am actualizat si anuntul de pe site cu informatiile necesare: http://www.svr.ro/comunitate/noutati/205.

toate bune
ruxi
Site Admin

Mesajde artemis » 27.06.2011, 22:44

Buna Ruxi,
Da, din pacate asa mi s-a intamplat la Casa Satya.
BTW o sa aiba mai aiba loc intalnirile alea lunare ?
artemis

Înapoi la Evenimente si actiuni SVR