Societatea Vegetarienilor din Romania

Gratar vegetarian saptamanal @ Underworld Club

Gratar vegetarian saptamanal @ Underworld Club

Mesajde ruxi » 03.06.2010, 09:09

Te asteptam alaturi de noi la un gratar vegetarian,
duminica incepand cu ora 19,
in Underworld Club, Str. Coltei nr. 48.

Cei doritori sa se implice sunt bineveniti!

Imagine
ruxi
Site Admin

Re: Gratar vegetarian saptamanal @ Underworld Club

Mesajde crira » 23.06.2010, 17:52

Buna, Ruxi!

Am fost la bufetul vegetarian acum 2 duminici, cand era canicula aceea insuportabila. Nici nu stiam ca treaba asta e organizata de voi. Venisem la invitatia unei prietene - colege de serviciu, Oana. Abia ulterior am aflat intamplator ca e vorba de SVR, cand am intrat pe Facebook.

Daca aveam mai mult timp ma ofeream sa pregatesc niste salate raw-vegan. Sper ca in viitor sa reusesc sa ma organizez mai bine si sa imi fac timp si pentru astfel de activitati. Pana atunci poate mai trec pe la voi. Chiar se tine in fiecare duminica?

Cristina
crira

Mesajde ruxi » 24.06.2010, 09:16

salut, cristina. inseamna ca ne-am vazut. :)
ce zici ma face sa ma gindesc ca poate ar fi bine sa avem niste fluturasi svr pe-acolo, ca sa fie mai clar ca sintem implicati. de fapt la unul din gratare chiar am adus niste materiale (svr si nu numai), dar lumea nu prea le-a bagat in seama.
oricum, o sa mai incercam!

DA, gratarul se tine in fiecare duminica intr-un fel sau altul - daca e *prea* cald ne-am hotarit sa-l facem bufet! - dar nu putem spune ca reusim sa avem persoane din svr pe-acolo chiar saptaminal. e ok, insa, ca deja exista o "rutina" si cei de la club se ocupa sa fie ingrediente si miini de lucru. totusi ar fi bine sa avem mai multi voluntari, care sa fie pregatiti... si orice ajutor ar fi apreciat. salatele - mai ales cele raw :) - sint ultra binevenite!

duminica asta o sa fim si noi pe-acolo, deci daca vrei sa treci, mai putem sa povestim.
ruxi
Site Admin

Mesajde crira » 24.06.2010, 09:39

Cu siguranta ne-am vazut. Ne-a facut Oana prezentarile. Dar eu nu retin niciodata din prima numele persoanelor cu care fac cunostinta, doar figurile. :) In plus nu am stiut ca e vorba de SVR.

E foarte buna ideea cu fluturasii impartiti la fata locului. Daca e ceva afisat nu prea baga omul de seama, dar fluturasul il ia cu el la masa si printre dumicati il citeste si face legatura corecta intre eveniment si voi. :)

E bine ca stiu ca sunteti in fiecare duminica. Nu stiu daca o sa pot veni duminica asta, dar o sa incerc. Oricum o sa vin negresit imediat ce am timp. :ymhug:
crira

Înapoi la Evenimente si actiuni SVR